Veres Pál reagált az őt és Lehoczki Lászlót ért támadásokra

Megosztás

Egy szavazás után kiáltottak sokan árulást a polgármesterre, ám Veres Pál most tiszta vizet öntött a pohárba, miután a közösségi médiában reagált a támadásokra.

Bár a bejegyzés után is maradtak még nyitott kérdések, az nem vitatéma, hogy ilyen köztiszteletben álló ember, mint Lehoczki László, nem lehet politikai támadások eszköze, sem célpontja.

Az LMP borsodi szervezete a legfrissebb Facebook-posztjában azt állította, hogy Veres Pál a Spider Alapítvány (Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoportért Közalapítvány) átalakítását előterjesztőként nem szavazta meg. Az alapítvány vezetője továbbra is a fideszes volt aljegyző asszony marad. Ez a következő kérdéseket vetette fel:

  • Veres Pál hogyan szavazott a szóban forgó szavazáson?
  • Amennyiben nem szavazta meg az alapítvány átalakítását, mi az oka?

Veres Pál éppen ma posztolt a témában, ezt mi változtatás nélkül közöljük.

“Nem hagyom, nem hagyhatom, hogy Lehoczki László politikai csatározások áldozata legyen.

Nem hagytam és nem hagyhattam ezt múlt héten sem. Ma sem tennék másképp, mert feladatomnak érzem, hogy Lacit megvédjem a politikai támadásoktól. Laci megértette.

Ma egyeztettem vele, és megállapodtunk, személyesen segítem őt, hogy eddigi páratlan teljesítményéhez és az őt övező megérdemelt köztisztelethez méltón végezhesse munkáját. A pártoktól, a politikusoktól pedig önmérsékletet várok. Laci nem lehet önös politikai érdekek áldozata. Ő a város díszpolgára, és bátran mondhatom: Miskolc és minden miskolci hőse!” – írta Veres Pál.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek